Festival La Música Inquieta, a La Lola, bar musical, vermuteria i espai cultural a Mataró

Celebrem amb entusiasme la segona edició del Festival La Música Inquieta a Mataró! A partir d’aquestes dates, us convidem a gaudir d’un espectacle musical excepcional amb set actuacions úniques que anirem revelant progressivament.

📍 Tots els concerts tindran lloc a la sala La Inquieta de La Lola, a Mataró 📍

El Festival La Música Inquieta és un dels esdeveniments culturals més esperats a Mataró, destacant-se per la seva espectacular programació de música en directe. Organitzat pel prestigiós bar La Lola, aquest esdeveniment reuneix alguns dels millors talents locals en un escenari excepcional.

Els assistents al Festival La Música Inquieta podran explorar una àmplia varietat de gèneres musicals en un ambient vibrant. Des de Rumba a Flamenco, passant per Indie i Rock, l’escenari del bar La Lola proporciona l’ambient perfecte per a una nit memorable de música en directe, envoltats d’amics i amb una copa refrescant a la mà.

Si busques una experiència musical única a Mataró, no t’ho pots perdre. Uneix-te a nosaltres al Festival La Música Inquieta al bar La Lola, amb la seva impressionant programació de música en directe i l’atmosfera relaxada. Des de l’aroma del Flamenco fins a la vibració de l’Indie, tenim tots els gèneres musicals que et captivaran. No deixis passar l’oportunitat de ser part d’una nit plena de bona música i diversió. Uneix-te a la festa i viu aquesta experiència musical inoblidable!

Amb cada concert, immergiràs en l’ànima musical de Mataró, una ciutat que palpita al ritme de la cultura i la diversitat sonora. A més, amb la nostra dedicació a oferir-te els millors artistes locals, estem encantats de presentar-te els gèneres musicals que fan bategar fort els cors dels amants de la música a la província de Barcelona.

El Festival La Música Inquieta no només és una celebració de la música, sinó també un tribut a la comunitat que fa possible aquest esdeveniment any rere any. Amb l’esperança de crear records inoblidables, cada concert és una peça del mosaic cultural que ens defineix com a ciutat.

Així que, marca les dates al teu calendari i deixa’t portar pel ritme del Festival La Música Inquieta. Siguis un apassionat del Flamenco, dels ritmes vibrants de la Rumba, de la llibertat de l’Indie o de l’energia del Rock, trobaràs la teva dosi perfecta d’experiències musicals.

Aprofita al màxim aquesta oportunitat, compra les teves entrades i deixa que la música et porti a un viatge inoblidable.

Amb la segona edició del Festival La Música Inquieta, preparem un escenari encara més espectacular, amb un repertori que et captivarà i una atmosfera que et farà sentir com a casa. Uneix-te a nosaltres, no només com a espectador, sinó com a part indispensable d’aquesta experiència musical única. La Música Inquieta et convida a ser part del ritme, a vibrar amb cada nota i a formar part de la nostra història musical a Mataró. ¡No et perdis aquesta oportunitat única de viure la música com mai abans ho has fet!

28/12/23
De La Carmela (Queralt Lahoz + Dani Felices)
13/01/24
Lo mas puro (Affra)
28/01/24
Milu Calabuch, Diego Cortés i Johnny Salazar
02/02/24
Las Jipas
08/02/24
Joan Garriga i Muchacho
15/02/24
Ivó Oller Group
14/03/24
Mama Calypso
24/03/24
Meritxell Neddermann

Edició anterior