Durant aquestes dates, podrem gaudir de 8 actuacions, de les quals destaquen el magnífic guitarrista Diego Cortés, l’espectacle en petit format de Sicus Carbonell (Sabor de Gràcia), el duet format per Joan Garriga (La Troba Kung-fú o el Mariatxi Galàctic) i el Muchacho o l’actuació de Nico Roig, amb acompanyament de luxe, i un altre duet, encapçalat per l’Ahyvin (Las Karamba), acompanyada per un guitarrista cubà que de ben segur, no deixarà indiferent a ningú. Finalment, el cicle, també podrà comptar amb la presència dels mataronins Tatiana Massaguer i Hugo Martínez.

📍 Tots els concerts tindran lloc a la Lola Mataró, més concretament a la sala La Inquieta.

 

El Festival La Música Inquieta és un dels esdeveniments més esperats a Mataró gràcies a la seva programació de música en directe. Organitzat pel bar La Lola, aquest festival reuneix alguns dels millors artistes locals i internacionals en un escenari únic.

Durant el Festival La Música Inquieta, els assistents poden gaudir d’una amplia varietat de gèneres musicals. A més, l’ambient del bar La Lola és perfecte per gaudir d’una bona nit de música en directe, rodejat d’amics i una cervesa fresca.

Si estàs buscant una experiència musical única a Mataró, no et perdis el Festival La Música Inquieta al bar La Lola. Amb la seva impressionant programació de música en directe i l’ambient relaxat, és el lloc perfecte per gaudir d’una nit plena de bona música i diversió. No perdis l’oportunitat de unir-te a la festa!